hands-1838658_1920.jpg

Professionele groei & Persoonlijke groei

Opvoeden en (op)groeien gebeurt niet vanzelf!

Vanuit het principe waakzame zorg bied ik ondersteuning. Waakzame zorg is een basishouding waarmee je als ouder op een actieve en respectvolle wijze deel uitmaakt van het leven van het opgroeiende kind. Deze basishouding zet ik in naar jou en je context in de hulpverlening en de trainingen die ik aanbied. In de individuele gesprekken bekijken we samen wat je prettig vindt; ik zet diverse methodieken en creatieve middelen in, in onze gesprekken. Ik ben graag buiten met je aan het werk in de natuur samen met mijn hond Sam. Ook werk ik graag met duplo en mineralen. Ook zet ik geregeld de energetische stoel in.

Ik werk met individuele vraagstukken alsook met (ouder)groepen. Klik hier voor meer informatie over de oudertraining.

Persoonlijke en professionele groei staan centraal bij Training & Coaching 0 - 100. Je leert immers een hele leven lang.

Elke ontmoeting zorgt voor beweging en JIJ bent degene die hierin de eerste stap kan zetten. Samen gaan we op pad en zet jij jouw koers uit in de wetenschap dat vanuit vertrouwen, groei op allerlei fronten mogelijk is. Je hoeft dit niet alleen te doen; we doen dit vooral samen!

Training & Coaching 0-100 biedt trainingen aan professionals aan in de zorg en het onderwijs. Onze trainingen worden aangeboden op HBO werk - en denkniveau in open aanbod alsook in-company trainingen op locatie.